FREDA´




Hejhallå :) Idag är det fredag och jag är heelt själv hemma, så härligt! Imorgon är det dags för min och mina vänners projektarbetsredovisning! Vi har spelat och sjungit på olika ställen sedan i julas för att samla in pengar till stiflelsen " Min stora dag" som ger sjukhusbundna barn en roligare vardag :) I onsdags spelade vi för sjuka barn på lasarettets lekterapi, det var jätteroligt och oerhört kul att få veta vad Min stora dag faktist gör för de sjuka barnen! Läs gärna mer om deras arbete här www.minstoradag.org. Imorgon ska vi alltså spela upp det vi gjort, inför vänner och familj osv, det ska bli kul!
Snart kommer min fina pojkvän hit och förgyller min kväll lite till :) pusspuss

SÖNDAGSOL

Idag har jag och min mor varit och shoppat lite. Vårt mission var att hitta balskor och studentklänning. Tror ni jag hitttade något av det? Nope! Att vara kräsen är inte alltid så bra. Och jag som behöver skor redan nästa vecka då klänningen ska läggas upp..hmm får nog ringa och flytta fram tiden. Men hittade lite annat, en illrosa hoodie, ett spetslinne och en vit tunn stickad tröja, allt från Bikbok. Fick även en goodiebag med hårnålar, nagellack och lite annat användbart :) Jag känner att jag måste snygga till bloggen någon dag med, får se när det blir :) Nu ska jag slava vidare med en inlämmningsuppgift. Wohoo!

 


SATURDAY

Min lilla valp <3

Min lilla valp<3


Idag har det repats med projektarbetet och efter det gick jag och pojkvännen en runda i soliga staden och sedan hem. Jag provade min balklänning som jag fick hem igår. Jättefin blev den!! Måste dock sys in lite här och där men det blir säkert bra. Nu sitter jag och letar fina balfrisyrer, jösses vad svårt det finns ju så mycket snyggt. Mormor och Morfar är här och vi ska grilla ikväll har jag hört. Myysigt :) Känner mig lite nere faktist, besviken på saker som händer och saker som inte händer. Det känns så hopplöst när man vet att det man själv känner inte förstås riktigt eftersom den andra personen aldrig kommer ha uppleva den känslan själv. Så säg mig, vad gör man? Nu ska jag gå en promenad med älskade hunden och sedan äta grillat med ett glas rosé. Ciao

HEJHEJHEJHEJJ


HEJ! Ja detta är skandal. Jag har varit hemma från Gran Canaria i meer än en vecka och har inte skrivit en endaste rad. Jag har helt enkelt inte haft tid, har inte nu heller för den delen. Men nu hade jag datorn igång för att göra ett skolarbete, det är inte så ofta jag orkar eller hinner starta upp datorn och sitta här för nöjes skull. Ni vet allt med projektarbete, prov, inlämningar, och sökningar till folkhögskolor som jag faktist gett mig in på, det tar mycket tid tyvärr :/ Men nu är det bara en måndad till studenten så det gäller att hålla ut och jobba på! Nina och jag hade det föressten jättebra på gran Canaria! Sol, bad och drinkar! Och fint bodde vi, som ni ser på bilden. Fler bilder kommer! Nu måste jag skriva på mitt förbaskade skrivarbete och sedan slå en pling till min fina pokjvän och  prata lite. Imorgon är det fredag och då kommer det lite musikelever från min klass samt parallellklassen hit och käkar och umgås lite innan vi alla pyser iväg på musikalföresställning på skolan. Ska blir riktigt roligt! På lördag blir det rep med projektarbetet och på söndag ska det shoppas skor till balen(om jag hittar några..). Och min balklänning har nu kommit, måste hämta ut den och se hur den blev! Hoppas vid mitt liv att den är lika sygg i verkligheten som i mitt huvud. Hoppas!

RSS 2.0