Kreativt!

Hej! Är i sommarhuset i Åhus för tillfället. Veckan som gått har varit solig och fin och det blev flera dagars strandhäng, har till och med blivit brun och håret lite solblekt. Mysigt! Denna vecka har det tyvärr varit mulet och regn och då passade jag på att måla om mina senaste loppis fynd. En stor spegel och en ram (som jag kommer göra något lite extra roligt med) som jag målat om i en snygg guldfärg. Visar ramen igen när den är klar! Men här kommer lite bilder. Kram Elin

Godmorgon!

Dags för frukost, tänkte sätta mig ute i solen lite. Sedan ska jag rensa och omorganisera i mina badrumsskåp! Har längtat efter det sedan igår kväll haha! 
Jag ska försöka lista ut varför blogg.se appen inte funkar så jag kan lägga upp lite bilder också! Bäst jag sätter fart nu.
 
Ha en fin dag! 

Allsång med fina vänner

Ikväll var det Allsång i Linnéparken här i Växjö och jag och två fyra vänner slog oss ner i gräset på en filt och lyssnade på både kända och mindre kända förmågor. Mysigt! Sitter nu i min mysiga säng, dricker te och kollar på satc.

Godnatt!

Jag lever!

Hej! Jag har inte skrivit här på flera månader vilket också märks haha. Jag har haft fullt upp med att gå klart mitt år på universitetet och göra det bästa av det. Nu har jag lite sommarledigt innan hösten kommer och det bär av mot en ny utbildning! Ska bli kul och spännande! Känner att suget för att blogga håller på att smyga sig tillbaka så jag ska bli bättre på att skriva i sommar tänkte jag ;)

kram så länge!

RSS 2.0