SuperOnsdag

Hejhallå!

Idag är det onsdag och en bra sådan. I dag har vår kära vän Victor äntligen fått ta av sig sitt rehab-pannband! Det firade vi genom att så med kladdkaka och ljus utanför hans dörr när han vaknade :) I eftermiddags gick jag och Rebecca en sväng i stan och jag hittade två fina gamla foton på små söta barn och ett par änglavingar! Fiiint. Nu blir det övning och sen te och mer firande av Victor :)

Kram Elin

 


Helg i Oggis

Hej!
 
Denna helgen har jag varit kvar i Oskarshamn, här kommer ett snabbt genomdrag av vad som hänt :) I fredags bestämde vi oss för att gå ihop och göra tacos, vi 16 pers som var kvar över helgen. Så vi tågade bort til Maxi och storhandlade och hjälptes åt att laga maten. Roligt, och gott blev det också! Senare på kvällen var vi ett par stycken som spelade rundbadminton och sedan bastade lääänge. Efter det satt vi vid tvn och snackade tills vi gick och la oss kl 04.30..På lördag morgon hade vi bestämmt frukostdejt vilket var mysigt! Sen gick vi på loppis och i andra affärer och handlade stickor och garn. På kvällen var vi på stråkkonsert i stan och sen kollade vi på film, Man on fire tror jag den hette. Idag gick vi alla till Nilssons konditori och fikade kl 11, en lite tradition som finns här. Himla mysigt :) Vi gjorde även ett snabbt stopp på Maxi där jag köpte mynta och salvia, bra och nyttigt att ha i tex tévatten :) För övrigt har jag blivit med fröodling! Har fått det ärofyllda uppdraget att hålla liv i Rebeckas lilla frörabbatt nu när hon är hemma i Falun en sväng. Alltså har jag nu en botanisk trädgård på mitt rum :) Idag har jag och två tjejer till äntligen börjat sticka! Jag ska försöka sno ihop en halsduk tänkte jag, så förutom att öva lite så har jag kvällens sysselsättning ganska klar :) Här kommer en bildbomb!
 
Elin
 







Friluftsdag och konsert


Hej!

Igår hade hela skolan friluftsdag! Detta innebar att vi var på ett ställe som heter The Big Bang och spelade lasergame, bowling, biljard och sånt. Det är tydligen så man "friluftslivar" i den här delen av Småland. He he. Men kul hade vi :) Den här dagen har fyllts med tvätt tid kl 07.00 (duktigt Elin!!) vokalensblerep, musikhistoria, gehör och pianolektion. Nu har vi precis ätit middag och jag ska gå och öva på alla mina miljoner sångstycken och pianostycken innan vi ska få gå på konsert här i skolans egna kapell. Det är violinisten Mihkel Kerem som ger konsert och vi får gå gratis. Bra grej! 

Elin




Trååk


Idag (eller igår också faktiskt) har allt varit så himla segt. Efter att ha varit sjuk har jag lite övning att ta igen. Teori och gehörsuppgifterna vill inte riktigt bli förstådda denna veckan. Att det ska vara så himla svårt att skriva ner det man har i huvudet på ett papper!? Idag hade jag orgellektion för första gången. Kul men svårt! Och ännu mer att öva på..men men. Ikväll övade jag piano och orgel men det gick verkligen inte alls. Satt och stirrade in i noterna bara. Så jag gick en promenad till affären och köpte frukt. Nu ska jag nog dricka te med de andra.

Kram Elin

 


Soffläge


Hej!
Igår bestämde jag mig för att åka hem till Växjö även denna helgen. Även fast jag gärna varit kvar med mina sambos i oskarshamn insåg jag att jag nog vilar bättre här. Men nu har jag blivit av med halsont och feber så nu återstår bara hostan. Ikväll ska jag ligga på soffan med en kopp te, frukt och choklad.

Ha en fin fredag kväll!
Elin


Inte bara musiker


Vi är minsann inte bara musiker! Måla konstverk kan vi också! Nu har vi ritat lite fina dörrskyltar och ska snart baka kladdkaka. Torsdagsmys! Tyvärr mår jag fortfarande pyton. Dö förkylning, döö! Så här fina blev skyltarna jag och Rebecka ritade till varandra :)

Elin

 


Tisdag


Hej!
Nur jag tillbaka i Oskarshamn efter en helg i hemma i Växjö. Lite tråkigt att en helg går så himla fort. Jag har även åkt på den traditionella höstförkyldningen och jag låter som en gammal rökare så jag ska ta en paus från sångövandet hela veckan vilket känns skittråkigt. Men jag ska försöka öva på annat så mycket jag orkar tänkte jag. Fast just nu känns livet lite deppigt. Idag hade vi en lektion som heter Röstvård och vi fick bland annat sjunga med vinkorkar i munnen för att verkligen släppa ner käken. Obehagligt men kul :)

Kram Elin


RSS 2.0