GO GO GO JOSEF!

Hela den gångna helgen har vi i kursen Sceniskt musikprojekt spenderat i Katerdalskolans aula där vi kommer framföra " Joseph and the amazing tecnicolor dreamcoat". Hela den kommande veckan ska även ägnats åt detta. Idag har det soundcheckats och ljussats med mera. Det jobbas på med kostymprovning och genrep i veckan, och självaste premiären på Fredag den 1/4! För mer information, besök gärna: www.esmusikal.se.

STRESSAD

Här är en bild på spelningen jag pratade om, kunde inte få på hela bandet men här är Oskar-sång/gitarr och David- gitarr. Spelningen annordnas av Rockkarusellen som är en tävling mellan vand från hela Sverige. Efter spelningen hängde bandet + vänner med hem till mig och David och det blev en mycket bra fredagskväll! Hej!

 


TAKLING TO THE MOON

Hej! Idag har det varit full fart vill jag lova! Alla 3or på kära Katedralskolan har en rytmikshow nu sista året, det går ut på att varje klass ska genomföra ett ca 9 minuter långt dans/rytmik/spexprogram. Verkligen jättekul att se alla klasser uppträda och helt galet kul att själva stå på scen när vi gjorde vårt nummer. Bra jobbat ES08B!! Dock vann vi inte utan det gjorde parallellklassen ES08A! Sjukt gött att en ES-klass tog hem segern i år! Nu sitter jag hos min pojkvän, jag har flyttat in här till på söndag eftsersom hans övriga familj är och åker skidor. Så vi bor själva i flera dagar vilket ska bli skönt! Man har ju annars alltid massa andra runt sig. Så vi ska plugga lite och ha det mysigt, kanske kommer hans killkompisar hit en stund ikväll också, får se lite hur det blir.  På fredag har han och bandet spelning i lilla Lammhult så då hänger jag nog med och supportar och fotar lite så det kommer nog upp bilder på det här på bloggen. Här är några bilder från när vi var i Hbg för typ två helger sedan. Tjing!





SOOL!


jag älskar dig
jag älskar dig

jag :)

PREPPY AND SCONES

Hello! Igår var jag och de andra tjejerna Anna, Annie, Evelina, Miriam och Maria bjudna till Emma på English Breakfast. I inbjudan stod det att vi skulle klä oss i "Preppy" stil (typ skjortor, pikétröjor, chinos, jeans gärna i ljusa färger) så det var bara till att rota i garderoberna här hemma. Jag hade på mig svarta jeans, vit skjorta med en biege kofta över, en matchande scarf i håret som jag stått hela morgonen och plattat, haha. Alla var jättefina, och frukosten..h e r r e g u d. Allt var superfint, både dukning och mat. Det bjöds på scrambled eggs, bacon, te, kaffe, scones, brownies, cupcakes med mera :) Jag som annars inte är så duktig på att äta just frukost rullade nästan därifrån och behövde inte äta igen fören på kvälllen. Här är några bilder, dock oredigerade eftersom jag har tusen saker att göra, bl.a läsa ut en bok av allas vår kära Selma Lagerlöf till imorgon(jag trodde det var till på fredag) men ska sätta mig ute i solen så känns det lite mysigare. Tjing!

 

 

 


Bloggens första inlägg!


Hej! Jaha, det jag sa aldrig skulle hända har nu hänt, jag har skapat en blogg! Hur jag ska ha tid med det också är ett helt annat inlägg(kanske två), men man måste ju pröva ;) I min blogg kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, tex sista året som musikelev och nedräkningen till studenten, musik, mode(shoppaholic åhja!) och massa annat som faller mig in. Har också en känsla av att det kan ta en liten stund att förstå sig på alla finesser här, men ge mig lite tid och önska mig lycka till, så ska det nog gå bra! Slänger in en halvgammal och aningens trött bild, ungefär som jag känner mig nu(trött alltså, inte gammal). Nu ska jag gå och duscha!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0